Produkter

Taggar

Ljus, rosa färg. Frisk och fruktig doft med inslag av jordgubbar och röda vinbär. Mycket fruktig, frisk smak med inslag av jordgubbar och röda vinbär.

Relax Riesling, på den fräscha, klarblå flaskan introducerades på 90-talet i USA och gick på kort tid till att bli ett av de mest säljande vita vinerna. I dag säljs det imponerande 12 miljoner flaskor Relax Riesling per år i USA – det blir en flaska var tredje sekund! Även i Sverige har Relax Riesling vunnit många konsumenters hjärtan, och är ett av de bäst säljande tyska vinerna på flaska.
Det är nu dags för tillökning i Relax-familjen med Relax Pink – en frisk och fruktig spansk rosé med aromer av jordgubbar och röda vinbär. En smakrik rosé, som med sin fruktiga stil passar utmärkt både till lättare maträtter, som aperitif innan maten eller bara till trevligt sällskap. En rosé som passar att dricka året runt!

Relax Pink är gjort på utvalda druvor från Spanien – i huvudsak tempranillo och garnacha. Vinet har jäst på ståltank under noggrann temperaturkontroll för maximal fruktighet.

PRODUKTINFORMATION.
ARTIKELNUMMER: 79448 | PRIS: 59:-
VOLYM: 75 cl | ALKOHOL: 11%
LAND: Tyskland | PRODUCENT: Schmitt Söhne
PRESSBILD: Ladda ner

Schmitt Söhne

Mer om producenten

Den riktigt stora förändringen kom med Thomas Schmitt, som tog över 1984 och började en satsning på USA. Främst genom succén Relax Riesling har USA i dag växt till Schmitt Söhnes absolut viktigaste exportmarknad. I dag står exporten för 98%, och förutom USA exporterar de även till Storbritannien, Ryssland, Sverige med flera länder. SCHMITTSOHNE.COM

Se alla produkter från Schmitt Söhne

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab