Produkter

Taggar

Vinet är ljust gul och har en lätt, blommig doft av äpple, honung och citrus. Smaken är lätt och halvtorr smak av äpple, päron och citrus.

Schmitt Söhne Weinkellerei är beläget i den lilla staden Longuich utmed floden Mosel i vindistriktet Mosel-Saar-Ruwer. Familjen Schmitt har under hela 200 år producerat vin ifrån Longuich och drivs idag av Thomas Schmitt som är fjärde generationen i familjeföretaget. Schmitt Söhne är idag ett modernt företag med det senaste i vinifiaktionsteknologi och marknadsföring och exportetar vin till hela 25 länder runt om i världen.

PRODUKTINFORMATION.
ARTIKELNUMMER: 7230 | PRIS: 59:-
VOLYM: 75 cl | ALKOHOL: 9%
LAND: Tyskland | REGION: Mosel-Saar-Ruwer | PRODUCENT: Schmitt Söhne
PRESSBILD: Ladda ner

Schmitt Söhne

Mer om producenten

Den riktigt stora förändringen kom med Thomas Schmitt, som tog över 1984 och började en satsning på USA. Främst genom succén Relax Riesling har USA i dag växt till Schmitt Söhnes absolut viktigaste exportmarknad. I dag står exporten för 98%, och förutom USA exporterar de även till Storbritannien, Ryssland, Sverige med flera länder. SCHMITTSOHNE.COM

Se alla produkter från Schmitt Söhne

Inspiration

Mer inspiration

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab