Classic Champagne Cocktail – C.C.C.

Denna mest klassiska champagnedrink heter i sitt fulla namn Classic Champagne Cocktail, även kallad C.C.C. Det är en av de äldsta drinkarna som finns och dateras tillbaks till mitten av 1800-talet. Det är inte utan anledning det fortfarande är en av de mest populära klassiska drinkarna. 1940 skrev hjälten och amatörbartendern David Embury i sin […]

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close