Bloody Mary

Bloody Mary är både älskad och hatad. En färgstark personlighet som inte stryker någon medhårs. Vodka, tomatjuice och kryddor. Ofta med en selleristjälk nedtryckt. Namnet sägs komma från den katolska drottningen Maria I av England, som kallades Bloody Mary efter att ha låtit avrätta ca 300 protestantiska ledare. Drinken kan såklart enkelt göras alkoholfri – […]

Pornstar Martini

En av de mest googlade drinkreceptet av alla cocktails du kan hitta. Trots det provocerande namnet är det en väldigt uppskattad drink och mycket instagramvänlig med ett liten shot prosecco vid sidan av. Busigt att beställa, god att dricka och rolig att fota.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close