aperol på terass

Drink med Aperol

Aperol Spritz är en av världens mest populära drinkar. Norra Italiens pärlande sommardrink har blivit en enorm succé, inte minst i Sverige – Aperol Spritz var fjolårets mest googlade recept inom kategorin mat och dryck.

Aperol Spritz är flärdfull, enkel att göra och underbart god. Det är gnistrande frisk drink med mycket smak av apelsin, vanilj och bittersöta frukter. Sötman i drinken balanseras lätt upp eller ner genom att tillsätta mer söt Aperol eller mer torrt sodavatten.

Läs mer
aperol spritz med alice som blandar den perfekt
Drink med Aperol

Aperol Spritz

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close