Old PAl Drink recept campari nigab

Old Pal

Beskrivning

Drinken Old Pal är döpt efter Villiam ”Sparrow” Robinson som var sportjournalist i Paris för “The New York Herald”.  Drinken är en version av Boulevardier – som även den skapades av Harry MacElhone – bartender på klassiska Harry’s New York Bar i Paris. Skillnaden mellan Boulevardier och Old Pal är vermouthen. Från röd och söt till vit och torr i Old Pal.

Ingredienser

  • 1 del Campari
  • 1 del torr vit vermouth
  • 1 del Wild Turkey Rye

Tillagning

  1. Fyll ett glas med mycket is eller en riktigt stor isbit om du har
  2. Fyll på med de tre ingredienserna
  3. Rör runt drinken med en barsked för att blanda och mildra den lite
  4. Garnera med en bit apelsinskal

Kommentarer

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Relaterade drinkar

campari tonic
Drinkar med Campari

Campari Tonic

alice står och blandar en negroni i ett kök
Drinkar med Campari

Negroni

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close