Campari Orange Apelsinjiuce nigab drink

Campari Orange

Betyg (68 röster)

Beskrivning

En av våra absoluta klassiker av ”longdrinks” – den omåttligt populära Campari och Juice. Drinken har satt sig djupt i den svenska folksjälen och är lika enkel att blanda som att tycka om! Tips är att göra som på bilden – lägg i isen först, sedan Campari och sist apelsinjuice. Häll försiktigt så blir det extra snyggt med Camparin i botten! När ni börjar dricka och ”vippa” på glaset kommer drinken ändå snabbt att blanda sig.

Ingredienser

  • Fyll ett glas med is.
  • 1 del Campari
  • 3 delar apelsinjucie
  • Apelsinskiva

Tillagning

  1. Låt apelsinjuicen rinna genom isen och Campari och lägga sig vackert i glaset. Den blandas sedan sakta medans ni dricker.
  2. Garnera med apelsin.

Rekommenderad dryck

Campari 70 cl en flaska röd

Campari (It)

Campari har en klar röd färg. Stor, generös och typisk doft av apelsin, malört och kryddor. Söt, bitter och frisk...
Pris: 269:- (70 cl)

Kommentarer

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Relaterade drinkar

campari tonic
Drinkar med Campari

Campari Tonic

alice står och blandar en negroni i ett kök
Drinkar med Campari

Negroni

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close