champagne cocktail flaska cognac drink
Basdryck: Cognac

Cognac

Konjak eller cognac är en av världens mest mondäna drycker. Cognac kan man bara tillverka på en plats på jorden, i departementet Charente runt staden Cognac i sydvästra Frankrike. Drinkar med cognac är anrika barjuveler som Sidecar och Sazerac och har på senare år blivit en favoritingrediens för moderna bartenders över hela världen. Här bjuder vi på några av våra bästa recept på såväl moderna som klassiska cognacdrinkar.

Läs mer
ett glas med is och drinken vieux_carrè
Bourbon

Vieux Carrè

ett cocktailglas med between the sheets
Cognac

Between the Sheets

ett glas med drinken Sazerac
Bourbon

Sazerac

champagne cocktail flaska cognac drink
Cognac

Classic Champagne Cocktail – C.C.C.

Sidecar drinkrecept nigab
Cognac

Sidecar

Cognac

Old Fashioned – Rémy

Cognac

Rémy Ginger

Cognac

Sangria Remy Martin

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close