en drink med gin och tonic

Gin Tonic med mynta

Betyg (02 röster)

Basdryck
Gin

Beskrivning

En Gin Tonic är alltid en Gin Tonic men kan varieras otroligt mycket. The Botanist är en gin som produceras på ön Islay på västkusten i Skottland. Alla de 22 kryddor och örter som ginen destilleras tillsammans med plockas på ön. Tre av dessa är olika sorters mynta. Därför är det ju strålande rolig idé att variera sin GT med lite mynta i. Drinken blir fräsch och lite vårlig.

Ingredienser

  • 5 cl The Botanist
  • 10-15 cl tonic water
  • citron
  • mynta

Tillagning

  1. Fyll ett glas med is
  2. Häll i tonic water försiktigt i glaset
  3. Garnera med citron och mynta

Kommentarer

Relaterade drinkar

negroni drinken med flaska och blandglas på bord
Campari

Negroni

drink hendricks gin och tonic
Gin

Hendrick’s Gin och Tonic

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close