JÄGERMEISTER NAUGHTY GERMAN
Jägermeister

Jägermeister Naughty German

Dela

Betyg (02 röster)

Kategorier

Som likör är Jägermeister en klassisk shot, men denna legend bland drycker är förvånansvärt blandvänlig i drinkar och blandade shots. Örtigheten och sötman gör att drinkarna får en mörk och fyllig kropp som gör drinkarna fylliga och smakrika. Här hittar du en helt ny kreation med Jägermeister. En skakade drink med Jägermeister som grund. Fruktig, frisk, fyllig och smakrik. Skaka och servera. Hoppas det smakar.

Ingredienser

  • 3,5 cl Jägermeister
  • 1 cl sockerlag / gomme
  • 1 cl Créme de Cassis
  • 1,5 cl citronjuice
  • Citron att garnera med

Tillagning

  1. Häll Jägermeister, sockerlag, cassis och citronjuice i en shaker tillsammans med is
  2. Skaka allt vad tygen håller
  3. Sila upp i ett coupe-glas
  4. Garnera med citronskal
  5. Servera

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close