Jägermeister Old Fashioned
Jägermeister

Jägermeister Old Fashioned

Dela

Betyg (01 röst)

Kategorier

Jägermeister en klassisk shot men är förvånansvärt blandvänlig i drinkar och blandade shots. Örtigheten och sötman gör att drinkarna får en mörk, fylliga och mycket smakrika. Här hittar du en klassisk drink i ny smakrik tappning – Old Fashioned. Drinken har den klassiska whiskeysmaken men med Jägermeisters underliggande örtiga och kryddiga toner. En klassiker med twist.

Ingredienser

 • 1,5 cl Jägermeister
 • 4,5 cl Rye Bourbon
 • 1,5 cl lönnsirap
 • Cocktail Bitter
 • Apelsin till garnering

Tillagning

 1. Fyll ett tumblerglas med is
 2. Häll på Jägermeister och Rye
 3. Addera lönnsirap och några "dash" cocktail bitter
 4. Rör drinken en liten stund
 5. Garnera snyggt med ett apelsin-zest
 6. Servera

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close