JÄGERMEISTER PURPLE STAG
Jägermeister

Jägermeister Purple Stag

Dela

Betyg (02 röster)

Jägermeister är förvånansvärt blandvänlig i drinkar och blandade shots. Örtigheten och sötman gör att drinkarna får en mörk och fyllig kropp som gör drinkarna fylliga och smakrika. Här hittar du en helt ny kreation med Jägermeister. Här tipsar vi om det fruktigaste drinken vi kan göra. Fylld med björnbär och inslag av fruktigt te. Hoppas det smakar.

Ingredienser

 • 5 cl Jägermeister
 • 2,5 cl fruktigt te
 • 2,5 cl citronjuice
 • Björnbär
 • 1 cl björnbärssylt
 • Florsocker

Tillagning

 1. Lägg björnbär och björnbärssylten i en shaker och rör en stund
 2. Häll i Jägermeister, te och citronjuice
 3. Fyll på med is och skaka som en maraca.
 4. Fyll ett tumblerglas med is och sila drinken ner i glaset
 5. Garnera med florsocker och björnbär
 6. Servera!

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close