Få inspiration i mailkorgen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
Flera restauranger runt om i landet har en varm Jägermeister Scharf-drink på menyn nu under vintern.
30 % av allt som odlas slängs. Det är sjukt! Så för ett par år sedan kickade vi igång Rscued. Vi bestämde oss för att rädda så mycket frukt & grönt som vi bara kunde och börja tillverka juice. Allt började med decilitermått och tratt i ett litet restaurangkök i Helsingborg. Nu är vi 13 personer och har bytt ut köket mot en liten Frukträddarfabrik. Förra året lyckades vi rädda 325 ton frukt & grönt, men vi har bara börjat. Det finns mer att rädda!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
By confirming your age you are also
approving this website using cookies.