God smak men grädden får inte Vara för hårt vispad utan rinnande.
Godare små underbara rackare till shotar får man leta efter. Blåbärsputte eller Moranisse – kärt barn har många namn. Servera den med kall eller varm blåbärssoppa – allt efter humör och årstid. Om ni serverar den varm blir det en god variant av Hot Shot. Viktigt är att ni inte vispar grädden för hårt. Den skall vara ”flytande”.
God smak men grädden får inte Vara för hårt vispad utan rinnande.
Hur najs som helst.
Funkar klockrent med ”sprutgrädde” dvs grädde på trycksatt tub.
Varm eller kall blåbärssoppa?
Finns det något alternativ av byta ut likören mot något alkoholfritt? Älskar blåbärsshots men har nyligen slutat dricka alkohol och vill kunna få samma smak men utan procent.
kallas även mors lilla Olle
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
By confirming your age you are also
approving this website using cookies.