Få inspiration i mailkorgen
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
Vad är enklare och roligare att bjuda på än en klassisk varm shot? En klassisk Hot Shot!
Det klassiska receptet till en Hot Shot såg dagens ljus 1987, under en svensk kaffedrinkstävling, av Bosse Bergström. Originalreceptet bestod av 2 cl Anisette, varmt kaffe och vispad grädde, men eftersom Anisette är en unik typ av söt, lakritsliknande likör som främst är populär i Italien så ersattes Anisette ganska omgående med andra likörer som var mycket enklare att få tag på i Sverige. Sedan dess har receptet till Hot Shot sett flera modifikationer, men vi vågar sticka ut hakan och säga att vår tolkning av Bosses Hot Shot är den bästa hittills!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.
By confirming your age you are also
approving this website using cookies.