glas mod shot och kladdkaka

Kladdkaka-shot

Betyg (09 röster)

Kategori
Shots

Beskrivning

En klassisk kladdkaka går alltid hem. Blandningen av Licor 43, choklad och gräddlikör är den perfekta drinken för alla chokladälskare. Kladdigt är gott. Men detta är godare.

Ingredienser

  • 3 cl Licor 43
  • 1.5 cl gräddlikör
  • Chokladmjölk

Tillagning

  1. Mät upp Licor 43, gräddlikör och chokladmjölk i en shaker.
  2. Skaka.
  3. Fukta översta kanten av ett shotglas med chokladmjölk och strö på ett lätt lager socker. Häll upp drycken i glaset och servera tillsammans med en god bit kladdkaka.

Rekommenderad dryck

Kommentarer

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Relaterade drinkar

en blåbärsputte ett glas med en shot och med licor 43
Drinkar med Licor 43

Blåbärsputte

ett glas med is och drink crush 43 med licor 43
Drinkar med Licor 43

Crush 43

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close