jordgubbstårta som en hot shot med licor 43
Licor 43

Midsommartårta som ”Hot shot”

Dela

Betyg (29 röster)

Kategorier

Jordgubbstårtan en självklarhet på det på de flesta midsommarbord. Men du som inte vill ha en mastig tårtbit på maten: testa att dricka den istället! Denna Hot Shot-variant – med perfekt symbios av vaniljlikör, mixade jordgubbar och grädde – kan mycket väl bli en ny svensk klassiker; perfekt till sommarens alla festliga tillställningar och en kul avslutning på en god måltid!

Ingredienser

  • Licor 43
  • Mixade jordgubbar
  • Lätt vispad grädde
  • Jordgubbar

Tillagning

  1. Fyll shotglaset med lika delar Licor 43 och mixade jordgubbar, toppa med lätt vispad grädde och en skiva jordgubbe.

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close