Nyponshot 43

Betyg (28 röster)

Kategori
Shots

Beskrivning

En riktigt svensk klassiker. Nyponsoppa med Licor 43 och lite grädde på toppen. ”Kärt barn har många namn” och denna kallas ofta ”ett litet nyp”. ;-). Nyponsoppan kan såklart serveras både varm som kall. Är den varm blir det som en variant på en Hot Shot.

Ingredienser

  • Licor 43
  • Nyponsoppa
  • Lösvispad grädde

Tillagning

  1. Bygg den i ett litet shotsglas
  2. Först Licor 43
  3. Därefter nyponsoppa (varm eller kall)
  4. Sist den lösvispade grädden
  5. Häll på en liten sked ni håller ner i glaset alldeles ovanför Licor 43 så skiktar det sig inte - på samma sätt som ni gör en Hot Shot.

Kommentarer

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Relaterade drinkar

en blåbärsputte ett glas med en shot och med licor 43
Drinkar med Licor 43

Blåbärsputte

ett glas med is och drink crush 43 med licor 43
Drinkar med Licor 43

Crush 43

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close