Rosa Panter 43 - drink Licor 43
Licor 43

Rosa Pantern 43

Dela

Betyg (06 röster)

Kategorier

Rosa Pantern är en av de mest populära drinkarna på Licor 43 i Sverige. Krämigheten i mjölken tillsammans med Licor 43 gör den mjuk och len att dricka. Glöm inte att använda MYCKET is i denna drinken. Isigheten gör drinken pigg, fräsch och mycket godare att dricka. Om ni tycker att det blir för lite i drinken – gör två.

Om det vankas fest eller en lika festlig hemmakväll så passar det sig väldigt fint med att vispa ihop en Rosa Pantern-drink för ändamålet.

Ingredienser

  • 4 cl Licor 43
  • 8 - 10 cl mjölk
  • 1 cl grenadine
  • mycket is

Tillagning

  1. Fyll ett glas med is
  2. Häll i mjölken
  3. Därefter Licor 43 som får rinna genom isen och mjölken
  4. Droppa i grenadine
  5. Rör runt försiktigt
  6. Servera

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close