Fresco Cocktail Drambuie
Likör

Fresco

Dela

Betyg (0 röster)

Kategorier

Dom flesta har nog avnjutit Drambuie som den är eller med några isbitar, men visste du att Drambuie är en fantastisk drinkingrediens? Med sin söta smak som kommer från ljunghonung, så fungerar Drambuie perfekt i lite syrligare cocktails.

En fantastiskt enkel drink med en härliga komplexa smaker. Det här är en mycket uppfriskande cocktail som passar lika bra utomhus som inomhus. Varför inte till en sen brunch?

Ingredienser

  • 1 del Drambuie
  • 1 del nypressad blodgrapefruitjuice
  • Soda
  • Grapefrukt och kvist mynta

Tillagning

  1. Fyll ett glas med is
  2. Tillsätt Drambuie och grapefruktjuice
  3. Rör om
  4. Toppa med soda och garnera med en skiva grapefrukt och en myntakvist

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close