Grand Collins nigab
Likör

Grand Collins

Dela

Betyg (0 röster)

Collins-drinken är enkel att göra och kan varieras i det oändliga. Ursprunget är troligen skapat av den amerikanske drinkgurun Jerry Thomas. Ursprungsreceptet följer de flesta drinkars mantra – ”something sour something sweet – something strong something weak”. Citron, sockerlag, gin och is. Denna variant är lite fruktigare med Grand Marnier här representerar både sockerlagen och ginen – och adderar sin fruktighet och krydda från cognacsbasen.

Ingredienser

  • 6 cl Grand Marnier
  • 2 cl färskpressad citron
  • Soda
  • Is
  • Apelsin och hallon att garnera med

Tillagning

  1. Fyll ett collinsglas (högt och rakt) med is
  2. Häll på Grand Marnier och cirtonjuice
  3. Fyll upp med soda och rör runt mycket försiktigt
  4. Garnera med apelsin och gärna ett färskt hallon

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close