pornstar martini drink
Mousserande vin

Pornstar Martini

Dela

Betyg (26 röster)

Kategorier

En av de mest googlade drinkreceptet av alla cocktails du kan hitta. Trots det provocerande namnet är det en väldigt uppskattad drink och mycket instagramvänlig med ett liten shot prosecco vid sidan av. Busigt att beställa, god att dricka och rolig att fota.

Drinken skapades i modern till av den brittiske bartendern Douglas Ankrah i hans bar LAB. Drinken hette från början Maverick Martini efter en herrklubb i Cape Town, Sydafrika. Men Douglas ändrade det senare på grund av drinkens ”stämningsfullt och frestande” karaktär.

Ingredienser

  • 1 mogen passionsfrukt
  • 5 cl vaniljvodka eller vodka
  • 2 cl passionsfruktslikör
  • 2 cl färsk limejuice
  • 2 cl sockerlag
  • Prosecco

Tillagning

  1. Dela och skeda ur passionsfrukten ner i shakern
  2. Häll i alla ingredienser
  3. Skaka vad allt vad tygen håller och sila upp i ett cocktailglas
  4. Servera med ett litet glas prosecco bredvid

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close