pina_colada_drink
Basdryck: Rom

Rom

Lagrad eller olagrad rom är själva livsnerven i mängder med klassiska cocktails och long drinks. Mojito, Mai Tai och Cuba Libre är exempel på ikoniska romdrinkar. Rom görs i olika stilar och är därför en mycket mångfacetterad drinkingrediens. Enklaste uppdelningen av rom gör vi i ljus och mörk rom, dvs icke lagrad eller lagrad rom. Den ljusa romen ger mer fruktiga romdrinkar och den mörka adderar mer kraft och smakrikedom. Här har vi valt ut några av de mest omtyckta romdrinkarna som låter dig uppleva Karibiens sol på ett enkelt smakfullt sätt.

Läs mer
en glas med drinken Junglebird
Rom

Junglebird

ett glas med drinken strawberry daiquiri
Rom

Strawberry Daiquiri

drink dark n stormy glas på bord
Rom

Dark n Stormy

ett cocktailglas med between the sheets
Cognac

Between the Sheets

ett glas med drinken mojito
Rom

Mojito

pina_colada_drink
Rom

Piña colada

long island iced tea drink
Cointreau

Long Island Iced Tea

Caipirinha drink nigab
Cachaça

Caipirinha

mai tai
Rom

Mai Tai

ett glas med drinken fidel castro
Rom

Fidel Castro

Jamaican Honey Soother
Rom

Jamaican Honey Soother

drink hellfire i klassiskt ölglas
Rom

Hellfire

Rom

Cuban Manhattan

En klassisk Daiquiri slår det mesta en varm dag... om man så heter Petterson eller Hemingway. Lika svår som den är att stava till - lika enkel är den att blanda. Testa!
Rom

Estate Daiquiri

Rom

Cuban Punch

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close