Tequila Sunrise

Betyg (04 röster)

Beskrivning

Njut av en festlig och färgglad sommardrink med en god fruktig och söt smak. Tequila Sunrise är en klassisk cocktail för varma sommardagar och/eller festliga, lättsamma tillfällen. Namnet ”Tequila Sunrise” kommer från drinkens ingredienser – tequila, orange apelsinjuice och röd grenadin formar en oslagbar blandning som ter sig precis som en vacker soluppgång. Tequila Sunrise går snabbt att göra, men med vårt recept går det ännu snabbare med en enkel grenadinblandning i form utav Shake it Mixer Grenadine. Blanda ingredienserna i ett highballglas, kröna drinken med en saftig apelsinklyfta och njut.

Ingredienser

  • 4.0 cl Sierra Tequila
  • 1.0 cl Shake it Mixer Grenadine
  • 10 cl Färskpressad apelsinjuice
  • Apelsinskiva

Tillagning

Rekommenderad dryck

sierra silver tequila nigab

Sierra Tequila Silver (Me)

Medelfyllig med smak av agave, citron och nötig eftersmak. ...
Pris: 299:- (70 cl)

Kommentarer

Relaterade drinkar

Margarita drink nigab
Cointreau

Margarita

long island iced tea drink
Cointreau

Long Island Iced Tea

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close