topp bild på landskap

Sour-drinkar

Letar du efter goda sura drinkar? Hos Nigab hittar du mängder av saftiga drinkrecept på syrliga drinkar – för en stilla kväll hemma såväl som vid fest.

Läs mer
Margarita drink nigab
Drinkar med Cointreau

Margarita

white lady drinkrecept nigab
Drinkar med Cointreau

White Lady

Grand Collins nigab
Drinkar med likör

Grand Collins

Stargarita / margarita
Drinkar med Cointreau

Stargarita

En klassisk Daiquiri slår det mesta en varm dag... om man så heter Petterson eller Hemingway. Lika svår som den är att stava till - lika enkel är den att blanda. Testa!
Drinkar med rom

Estate Daiquiri

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close