mexican mule nigab
Basdryck: Tequila

Tequila

Även om 90-talets hysteri efter tequiladrinkar i alla dess former falnat så har vi här samlat drinkrecept på goda och enkla drinkar med Tequila för dig att åtnjuta. Tequila görs av den latinamerikanska växten blå agave. Tequila är en form av mescal som agavedestillaten kallas på andra håll i Latinamerika. Tequila är namnskyddat och kan i stort sett bara tillverkas i den mexikanska delstaten Jalisco. Tequila är den klassiska drinkbasen i drinkar som Margarita. Receptet på en tequilashot tillsammans med salt och citron har vi dock inte med. Det tror vi att ni redan kan.

Läs mer
Shake-it

Tequila Sunrise

long island iced tea drink
Cointreau

Long Island Iced Tea

mexican mule nigab
Tequila

Mexican Mule

Margarita drink nigab
Cointreau

Margarita

Stargarita / margarita
Cointreau

Stargarita

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close