mexican mule nigab
Tequila

Mexican Mule

Dela

Betyg (05 röster)

Kategorier

En Mule eller Buck är en drink som innehåller ginger ale/ginger beer, citron/limejucie och en spritsort. Det finns flera sköna historier om hur denna drink skapades och den roligaste är väl den om Vodka Mule. Wes Price, bartender hos Morgan’s på Manhattan New York, var en dag tvungen att rensa ut källarlagret på baren. Där stod mängder med vodka och ginger beer. Sagt och gjort skapades Moscow Mule. Drinken blev omåttligt populär och idag finns ett antal variationer på denna klassiker. Här nedan med Tequila – och vips har vi en Mexican Mule.

Ingredienser

  • 2 delar Tequila
  • 1/2 del färsk limejuice
  • Ginger Beer

Tillagning

  1. Häll i tequila och limejuice i ett glas.
  2. Fyll på med mycket is.
  3. Toppa det hela med Ginger Beer efter tycke och smak.

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close