Oyster D.E.W.

ostron med olika fyllningar och whiskyglas

Oyster D.E.W.

Oyster DEW krossar myten om att whiskey och ostron inte passar tillsammans, och tar samtidigt ett kliv in i verkligheten bort från det pompösa. En stor bål att dela på känns betydligt mer tillgänglig än champagne som traditionellt sett serveras till ostron. Det är trevligt att ställa fram ett stort ostronfat och en bål att dela med sina vänner.

Alla skapat av Dennis Temelkov, bartender på Miss Clara, Stockholm.

Betyg (0 röster)
0
0 Kommentarer
Skriv ut
Basdryck
Tullamore D.E.W.
Kategori
Bål Moderna klassiska drinkar
Smaktyp
Söta drinkar
Tillfälle
Aperitif Vinter

Ingredienser

  • 50 ml Tullamore DEW
  • 20 ml citronjuice
  • 10 ml sockerlag
  • 10 ml sheery: Nóe Pedro Ximenez Vinum Optimum Rare Signatum 2 stänk Angostura bitter
  • 50 ml champange: Vve Fourny & Fils Blanc de Blancs Brut

Tillredning

  1. Vill du ha bålstorlek på drinken ändrar du måtten till cl istället.

Kommentarer