Tullamore D.E.W.

Oyster D.E.W.

Dela

Betyg (0 röster)

Oyster DEW krossar myten om att whiskey och ostron inte passar tillsammans, och tar samtidigt ett kliv in i verkligheten bort från det pompösa. En stor bål att dela på känns betydligt mer tillgänglig än champagne som traditionellt sett serveras till ostron. Det är trevligt att ställa fram ett stort ostronfat och en bål att dela med sina vänner.

Alla skapat av Dennis Temelkov, bartender på Miss Clara, Stockholm.

Ingredienser

  • 50 ml Tullamore DEW
  • 20 ml citronjuice
  • 10 ml sockerlag
  • 10 ml sheery: Nóe Pedro Ximenez Vinum Optimum Rare Signatum 2 stänk Angostura bitter
  • 50 ml champange: Vve Fourny & Fils Blanc de Blancs Brut

Tillagning

  1. Vill du ha bålstorlek på drinken ändrar du måtten till cl istället.

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close