Att blanda drinkar med whisky är godare än man tror. Monkey Shoulder är som gjord för detta. Här ett fräscht recept på en klassiker i Monkey Shoulders tappning.
Whisky

Monkey Mojito

Dela

Betyg (04 röster)

Kategorier

Vi har hört att det finns de som är en smula skeptiska till att blanda drinkar med whisky i. Till dessa skeptiker vill vi tillägna följande recept! Monkey Shoulders är nämligen en whisky som är som gjord att blanda drinkar med. Så ta fram isen och myntan, slut ögonen och njut av detta fräscha recept på en klassiker i Monkey Shoulders tappning!

Ingredienser

 • 5 cl Monkey shoulder
 • 2 cl färsk limejuice
 • 1,5 cl sockerlag
 • några droppar Angostura Bitters
 • 12 myntablad
 • Ginger ale

Tillagning

 1. Häll alla ingredienser utom Ginger ale i ett glas
 2. Muddla myntablad mot botten
 3. Häll på med massor av krossad is
 4. Toppa med Ginger ale
 5. Garnera snyggt med ett myntablad och någon limeklyfta

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close