Turckheim Pinot Gris Réserve 2018

Ett torrt och fylligt vin med druvtypisk friskhet och aromatisk karaktär av aprikos och honung. Lång eftersmak.
Vinet passar med sin friska syra utmärkt till smakrika fiskrätter och dricks traditionellt i Alsace till charkuterier. Serveras svalt, ca 10-12°C.

Turckheim Pinot Gris Organic 2018

Ett kraftpaket fyllt till bredden av exotiska frukter, fikon, persika och vissna löv. Doften är ”skogig” med en nästan tallbarsliknande fuktighet. I smaken finns en torr påtaglig fruktighet men också skogschampinjoner, lätta inslag av blåmögelost och mörkt trä.

Inycon Chardonnay Pinot Grigio 2019

Ett torrt, medelfylligt och smakrikt vin med karaktär av mango och apelsin.
Vinet serveras svalt, 8-10° C till rätter av fisk, kalv eller annat ljust kött.

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close