Produkter

Taggar

Apostoles är en palo cortado med en aning sötma. Sötman balanserar upp vinets friska syra och ger en lång och mycket komplex smak med inslag av rostade pekannötter, fruktkaka och dadlar.

Apostoles är lagrad minst 30 år på fat, är halvtorr och serveras rumstempererad, på egen hand eller kanske till en paté eller en smakrik gruyère. Druvsorter: 87% palomino, 13% pedro ximenez.

VORS är beteckningen på sherry som lagrats minst 30 år på fat och som godkänns vid en sensorisk provning med stränga kvalitetskrav.

I dag är det få viner som är lika trendiga som sherry. Och det finns knappast några andra vintyper som ger den otroliga variationen av smaker som sherry ger – från en kruttorr, ljus fino till en supersöt, tät pedro ximenez. Nu finns en komplett uppsättning sherry av alla stilar och alla åldrar tillgängliga hos oss på Nigab. Samtliga åtta kommer från Gonzalez-Byass, den dominerande producenten av sherry, störst i volym och ledande i kvalitet.

PRODUKTINFORMATION.
ARTIKELNUMMER: 76538 | PRIS: 239:-
VOLYM: 37 cl | ALKOHOL: 20%
LAND: Spanien | REGION: Jerez | PRODUCENT: Gonzalez-Byass
PRESSBILD: Ladda ner

Gonzalez-Byass

Mer om producenten

Producenten 
Gonzalez-Byass startades redan 1835 av Manuel Maria Gonzalez Angel. Företaget fick sitt namn då han snart lät sin engelske Robert Blake Byass gå in som partner. Gonzalez-Byass har sedan starten varit en av de ledande producenterna av sherry. GONZALEZBYASS.COM

Se alla produkter från Gonzalez-Byass

Inspiration

Mer inspiration

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab