Produkter

Taggar

Intensiv smakrik likör med smak av blodapelsin och citrus.

Den tidlösa apelsinlikören Cointreau har skapat en ny spännande smak – Cointreau Blood Orange. Likt originalet är den en elegant och aromatisk likör med smak av blodapelsin.

Det sägs att de bästa förutsättningarna för att odla de mest aromatiska blodapelsinerna finns på Korsika. Den unika kombinationen av medelhavsklimatet och jordmånen på ön, ger blodapelsinerna dess intensiva aromer och utsökta smak. Cointreau’s Master Distiller, Carole Quinton, har noggrant valt ut de bästa och mest aromatiska blodapelsinerna från denna medelhavsö. Apelsinerna har sedan destillerats tillsammans med söta och bittra apelsinskal. Detta är grunden till Cointreau Blood Orange som därmed innehåller ett arv av Cointreau’s signaturstil samtidigt som den frambringar en helt ny dimension på originalet.

Cointreau Blood Orange är likt moderlikören Cointreau, en mångsidig produkt som kan njutas vid många tillfällen. Den passar utmärkt att servera med is efter maten eller till att blanda fruktiga drinkar med.

PRODUKTINFORMATION.
ARTIKELNUMMER: 85901 | PRIS: 264:-
VOLYM: 50 cl | ALKOHOL: 30%
LAND: Frankrike | PRODUCENT: Cointreau
PRODUKTBLAD: Ladda ner

Cointreau

Mer om producenten

1990 bildades Rémy Cointreau Group i och med sammanslagningen av familjerna Cointreaus och Hériard Dubreuils bolag. Rémy Cointreau Group är i dag ett av världens största dryckesbolag med en portfölj som innehåller flera av de mest kända varumärkena som Rémy Martin, Cointreau, Passoã, Metaxa, St-Rémy brandy och Bruichladdich Single Malt Whisky. COINTREAU.COM

Se alla produkter från Cointreau

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab