Produkter

Taggar

Orange färg. Fruktig doft med tydlig karaktär av aprikos, inslag av mandel. Söt, syrlig smak med aprikoskaraktär och toner av mandel.

De Kuyper använder enbart mogna aprikoser av bästa kvalitet till sin Apricot Brandy. Dessa skivas och macereras i ren alkohol för att extrahera smak och färg. Naturliga örtessencer, brandy och socker tillsätts för att förhöja smakerna och ger en dryck som är intensivt fruktig med en sötma likt smörkola.

De Kuyper är något så unikt som ett familjeföretag med en obruten tradition på mer än 300 år. Bob de Kuyper – VD för företaget idag – är ättling i direkt nedstigande led till Petrus De Kuyper och Anna Custers som startade företaget 1695. Totalt har De Kuyper mer än 60 olika produkter i sortimentet, som domineras av likörer. De Kuyper exporterar idag till mer än 100 marknader.

Från att de första 200 åren uteslutande ha producerat genever och gin, började man på 1920-talet att producera likörer. Denna produktgrupp dominerar idag och De Kuyper är väl etablerad som den största likörproducenten i världen. Framförallt är man ledande i att ständigt utveckla nya smaker. Apricot Screwdriver: – 2 cl Red Square Vodka – 2 cl De Kuyper Apricot Brandy – 2 cl De Kuyper Triple Sec Bygg i ett highballglas med is och fyll upp med apelsinjuice, garnera med en apelsinklyfta.

PRODUKTINFORMATION.
ARTIKELNUMMER: 764 | PRIS: 149:-
VOLYM: 50 cl | ALKOHOL: 24%
LAND: Nederländerna | PRODUCENT: De Kuyper
PRESSBILD: Ladda ner

De Kuyper

Mer om producenten

Mycket tidigt specialiserade DeKuyper sig på tillverkning av gin och genever för export till i synnerhet den brittiska marknaden. Under stora delar av 17- och 1800-talen var DeKuyper en av de mest betydande destillatörerna i Europa. För nästan exakt 100 år sedan byggde familjen ett nytt destilleri i staden Schiedam och kort därpå påbörjades produktionen av de i dag världsberömda likörerna. 1995, när DeKuyper firade 300...

Se alla produkter från De Kuyper

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab