Produkter

Taggar

Vattenklar färg. En stor fräsch doft av färska blåbär. Söt intensiv smak av färska blåbär.

Blueberry har en intensiv, ren och naturlig blåbärskaraktär med lagom sötma. Kombinerat med den helt vattenklara färgen, gör det att Blueberry är lätt att använda i drinkblandning.

Den stora blandbarheten hos Bluesberry är också lätt att se av SM i drinkblandning 2003, arrangerat av Sveriges Bartenders Gille – SBG. Temat var Pre-Dinner Cocktail, och vinnare blev Per Zetterman från Ulna Golfklubb. Vinnardrinken heter ”Crystal Cocktail”, och består av 4 cl Absolut Vodka och 2 cl Blueberry. Röres med is, dekoreras med tre blåbär och apelsinskal och serveras i Martini-glas.

PRODUKTINFORMATION.
ARTIKELNUMMER: 85521 | PRIS: 152:-
VOLYM: 50 cl | ALKOHOL: 15%
LAND: Nederländerna | PRODUCENT: De Kuyper
PRODUKTBLAD: Ladda ner | PRESSBILD: Ladda ner

De Kuyper

Mer om producenten

Mycket tidigt specialiserade DeKuyper sig på tillverkning av gin och genever för export till i synnerhet den brittiska marknaden. Under stora delar av 17- och 1800-talen var DeKuyper en av de mest betydande destillatörerna i Europa. För nästan exakt 100 år sedan byggde familjen ett nytt destilleri i staden Schiedam och kort därpå påbörjades produktionen av de i dag världsberömda likörerna. 1995, när DeKuyper firade 300...

Se alla produkter från De Kuyper

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab