Produkter

Taggar

En klassisk likör till både proffs- och amatörbartendern!

Utvalda kakaobönor från Afrika tillsammans med vanilj från Madagaskar används för att skapa denna traditionella, söta likör med smak av mörk choklad.

Creme de Cacao Dark har en fyllig doft med tydlig karaktär av kakao och mörk choklad. Smaken är söt med toner av kakao och vanilj. Färgen är koncenterat mörkbrun.
De Kuyper är något så unikt som ett familjeföretag med en obruten tradition på mer än 300 år. Bob de Kuyper – VD för företaget idag – är ättling i direkt nedstigande led till Petrus De Kuyper och Anna Custers som startade företaget 1695.

PRODUKTINFORMATION.
ARTIKELNUMMER: 695 | PRIS: 152:-
VOLYM: 50 cl | ALKOHOL: 24%
LAND: Nederländerna | PRODUCENT: De Kuyper
PRODUKTBLAD: Ladda ner | PRESSBILD: Ladda ner

De Kuyper

Mer om producenten

Mycket tidigt specialiserade DeKuyper sig på tillverkning av gin och genever för export till i synnerhet den brittiska marknaden. Under stora delar av 17- och 1800-talen var DeKuyper en av de mest betydande destillatörerna i Europa. För nästan exakt 100 år sedan byggde familjen ett nytt destilleri i staden Schiedam och kort därpå påbörjades produktionen av de i dag världsberömda likörerna. 1995, när DeKuyper firade 300...

Se alla produkter från De Kuyper

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab