Produkter

Taggar

Den berömda tesorten Lapsang Souchong har blivit en storsäljare på grund av sin eleganta och vuxna smak. DeKuyper förstärker upplevelsen med en liten touch av whisky som ger en lätt bittersöt, mångbottnad och komplex smak där en indisk rökslinga och det goda svarta teet ger smaklökarna en kick.

Det är den nya moderna gastronomin som De Kuyper influerats av när de tagit fram fyra nya likörer. Det är likörer som ger oanade smakupplevelser och som öppnar för mängder med nyskapande drinkar och smakfulla möten.

Likör har under lång tid varit ett tämligen manifest och närmast färdigutvecklat dryckessegment. Klassiska storsäljande drinkar har behövt en touch av persika, apelsin, kaffe med mera och världens likörproducenter har levererat av gammal vana. De senaste decennierna har detta förändrats. I takt med att smak- och matintresset utvecklats, har de klassiska köken moderniserats, nya länders matkulturer och smaker har påverkat vårt sätt att handla, gå på restaurang, äta och dricka. I dag står främmande smakupplevelser i mer fokus än någonsin.

PRODUKTINFORMATION.
ARTIKELNUMMER: 86696 | PRIS: 192:-
VOLYM: 70 cl | ALKOHOL: 20%
LAND: Nederländerna | PRODUCENT: De Kuyper
PRODUKTBLAD: Ladda ner | PRESSBILD: Ladda ner

De Kuyper

Mer om producenten

Mycket tidigt specialiserade DeKuyper sig på tillverkning av gin och genever för export till i synnerhet den brittiska marknaden. Under stora delar av 17- och 1800-talen var DeKuyper en av de mest betydande destillatörerna i Europa. För nästan exakt 100 år sedan byggde familjen ett nytt destilleri i staden Schiedam och kort därpå påbörjades produktionen av de i dag världsberömda likörerna. 1995, när DeKuyper firade 300...

Se alla produkter från De Kuyper

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab