Produkter

Taggar

En bitter som används i många klassiska recept som t.ex. Singapore Sling, Moskva Mule och The Manhattan. Innehåller 41% apelsinskalsextrakt och 7% kanelextrakt.

De Kuypers Original Elixirs är smakförhöjare i koncentrerad form. De används företrädesvis i klassiska och moderna cocktails för att adderas mer djup och komplexitet men kan även användas i olika maträtter. De Kuypers omfattande kunskap om destillering och extraktion gör att dessa Bitters håller en mycket hög kvalitet och koncentration, så använd dem försiktigt.

PRODUKTINFORMATION.
ARTIKELNUMMER: NG140914 | PRIS: 151:-
VOLYM: 10 cl | ALKOHOL: 49%
LAND: Nederländerna | PRODUCENT: De Kuyper
PRODUKTBLAD: Ladda ner | PRESSBILD: Ladda ner

De Kuyper

Mer om producenten

Mycket tidigt specialiserade DeKuyper sig på tillverkning av gin och genever för export till i synnerhet den brittiska marknaden. Under stora delar av 17- och 1800-talen var DeKuyper en av de mest betydande destillatörerna i Europa. För nästan exakt 100 år sedan byggde familjen ett nytt destilleri i staden Schiedam och kort därpå påbörjades produktionen av de i dag världsberömda likörerna. 1995, när DeKuyper firade 300...

Se alla produkter från De Kuyper

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab