Produkter

Taggar

Gul färg. Mycket stor och frisk doft med tydlig karaktär av citron, citronskal och lime. Söt, fruktig och mycket frisk smak av citron och citronskal.

Limoncello är en italiensk specialitet som de senaste tio åren vunnit allt större popularitet runt om i världen. Limoncello från Luxardo utmärker sig genom sin mycket intensiva och rena citronsmak, och den görs uteslutande på solmogna citroner, socker och sädessprit, utan tillsatts av aromämnen.
Att Luxardo Limoncello är gjord helt på naturliga råvaror betyder att den innehåller naturliga oljor från citronen, vilka kan lägga sig som en lätt beläggning på insidan av flaskans hals. Detta är alltså ett kvalitetstecken, och beläggningen löses lätt upp genom att vända flaskan upp och ned några gånger.

Limoncello avnjutes iskall efter maten eller serverad som en drink on the rocks. Det är också mycket gott att hälla en skvätt Limoncello på vaniljglass.

PRODUKTINFORMATION.
ARTIKELNUMMER: 80151 | PRIS: 179:-
VOLYM: 50 cl | ALKOHOL: 27%
LAND: Italien | PRODUCENT: Luxardo
PRESSBILD: Ladda ner

Företaget Luxardo etablerades 1821 och är fortfarande i familjen Luxardos ägo. Luxardo är en av de äldsta europeiska producenterna av likör och låg fram till andra världskriget i staden Zara i det som idag är Slovenien. Under kriget förstördes fabriken helt och man flyttade då verksamheten till Torreglia i Veneto i norra Italien. Luxardos varumärken levereras över så gott som hela världen. Man producerar idag alla...

Se alla produkter från Luxardo

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab