Produkter

Taggar

Klar färg. Stor, fruktig doft med karaktär av citrusskal, inslag av örter. Mycket söt, simmig smak med karaktär av citrusskal, inslag av örter.

Triplum är en klassisk ”triple sec” destillerad av Luxardo, tillverkad på samma sätt sedan 1800 talet. Triplum är en klassisk Triple Sec dvs en likör från  ett destillet från de torkade skalen av tre typer av citrusfrukter: i första hand Curacao (en bitter apelsin från Nederländska Antillerna), tillsammans med söta apelsiner och mandariner. Andra ingredienser som ingår i receptet är bl.a.: torkade apelsinblommor (Zagara), mynta, järnört. Allt detta ger Triplum en unik komplex doft, som dessutom fatlagras i sex månader.

PRODUKTINFORMATION.
ARTIKELNUMMER: NG10098 | PRIS: 329:-
VOLYM: 70 cl | ALKOHOL: 39%
LAND: Italien | PRODUCENT: Luxardo
PRODUKTBLAD: Ladda ner | PRESSBILD: Ladda ner

Företaget Luxardo etablerades 1821 och är fortfarande i familjen Luxardos ägo. Luxardo är en av de äldsta europeiska producenterna av likör och låg fram till andra världskriget i staden Zara i det som idag är Slovenien. Under kriget förstördes fabriken helt och man flyttade då verksamheten till Torreglia i Veneto i norra Italien. Luxardos varumärken levereras över så gott som hela världen. Man producerar idag alla...

Se alla produkter från Luxardo

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab