Produkter

Taggar

Doften är stor och frisk doft av färska jordgubbar. Söt och frisk smak med tydlig smak av färska jordgubbar. Passar att serveras som aperitif eller till efterrätter av bär och frukt.

Mousserande Jordgubbsvin blivit en av Sveriges favoriter av fruktvin. Med sin rena jordgubbssmak, friska fräschhet och måttliga alkoholhalt har det blivit ett populärt val i många hem. Mousserande Jordgubbsvin är helt fritt från tillsatta aromer, den rena jordgubbssmaken kommer enbart från färska jordgubbar. Servera vinet väl kylt (8-10 grader) som aperitif, som sällskapsvin eller till jordgubbstårta och andra lättare bakverk.

PRODUKTINFORMATION.
ARTIKELNUMMER: 12950 | PRIS: 61:-
VOLYM: 75 cl | ALKOHOL: 4.5%
LAND: Österrike | PRODUCENT: Schloss Raggendorf
PRODUKTBLAD: Ladda ner | PRESSBILD: Ladda ner

Schloss Raggendorf

Mer om producenten

Mousserande Jordgubbsvin produceras av Schloss Raggendorf i Österrike. Schloss Raggendorf anses vara Europas kanske främsta producent av viner av frukt och bär. Genom att uteslutande använda färska frukter och bär som råvara, och genom en mycket skonsam tillverkningsprocess lyckas man bevara maximalt av den färska fruktens smak i det färdiga vinet

Se alla produkter från Schloss Raggendorf

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab