Produkter

Taggar

Djupröd färg. Stor och generös doft av lagerblad, färska örter och björnbär. Inslag av charkuterier, rökta korvar och vitpeppar. Fylligt, ännu ungt vin med balanserad frukt. Lång och intensiv eftersmak.

Domaine de Thalabert är med sina 40 hektar en av de största egendomarna i Crozes-Hermitage, och har ägts av Domaine Jaboulet sedan starten 1834. Vingården är täckt av stenar som behåller dagens värme och fördelar ut den på natten för perfekt mognad. Vinstockarna är 40 till 60 år och vinet produceras på traditionellt sätt, med lagring på ekfat i tolv månader. Smaken visar upp en klassisk Crozes-Hermitage-profil med björnbär, vitpeppar och matiga tanniner. Serveras med fördel till lamm, gärna med rosmarin och vitlök. Jaboulet rekommenderar lagring i 8 till 20 år.

PRODUKTINFORMATION.
ARTIKELNUMMER: 99167 | PRIS: 200:-
VOLYM: 75 cl | ALKOHOL: 13%
LAND: Frankrike | REGION: Rhône | PRODUCENT: Paul Jaboulet
PRODUKTBLAD: Ladda ner | PRESSBILD: Ladda ner

Paul Jaboulet

Mer om producenten

Paul Jaboulet är ett av Frankrikes prestigefulla vinföretag och producerar några av Rhônedalens mest klassiska viner, där deras ”Hermitage La Chapelle” anses vara ett av världens bästa viner. Vinhuset Paul Jaboulet grundades 1834 av Antoine Jaboulet och ägs idag av den schweiziska familjen Frey. Caroline Frey är utbildad oenolog och är ansvarig vinmakare i företaget. Familjen har även ägarintressen i Champagne samt...

Se alla produkter från Paul Jaboulet

Inspiration

Mer inspiration

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab