Produkter

Taggar

Pucker Rapsberry har en klar, neonröd färg. Doften är stor och frisk med intensiv hallonkaraktär. Smaken är söt, fruktig och mycket frisk med intensiv karaktär av hallon.

Sedan några år är Pucker ett av de mest framgångsrika nya varumärkena för spritdrycker i USA. Faktum är att det var Pucker som skapade trenden med syrliga fruktlikörer med rena fruktsmaker, avsedda för drinkblandning. Pucker Raspberry är en omistlig ingrediens i en mängd spännande drinkar, prova t ex en Pucker Raspberry Cosmopolitan: 
1 cl Pucker Raspberry
1 cl De Kuyper Triple Sec
2 cl Red Square Vodka

Skaka med is och servera i martini-glas med ett hallon.

De Kuyper är inte bara världens största likörproducent, utan också ett av världens äldsta familjeföretag, med en historia som sträcker sig tillbaka till slutet av 1600-talet. Fram till 1911 tillverkade man i princip bara genever, men när cocktailvågen svepte över världen på 1920-talet startade De Kuyper likörtillverkning i liten skala. I dag har produktionen av likörer helt tagit över, och framförallt tack vare succén Peachtree och stora framgångar i USA, har De Kuyper blivit den dominerande aktören på likörmarknaden. Pucker Raspberry Cosmopolitan: – 2 cl Red Square Vodka – 1 cl Pucker Raspberry – 1 cl De Kuyper Triple Sec Skaka med is och servera i cocktailglas med ett hallon.

PRODUKTINFORMATION.
ARTIKELNUMMER: 81223 | PRIS: 170:-
VOLYM: 70 cl | ALKOHOL: 15%
LAND: Nederländerna | PRODUCENT: De Kuyper
PRODUKTBLAD: Ladda ner | PRESSBILD: Ladda ner

De Kuyper

Mer om producenten

Mycket tidigt specialiserade DeKuyper sig på tillverkning av gin och genever för export till i synnerhet den brittiska marknaden. Under stora delar av 17- och 1800-talen var DeKuyper en av de mest betydande destillatörerna i Europa. För nästan exakt 100 år sedan byggde familjen ett nytt destilleri i staden Schiedam och kort därpå påbörjades produktionen av de i dag världsberömda likörerna. 1995, när DeKuyper firade 300...

Se alla produkter från De Kuyper

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab