Produkter

Taggar

Nigab - Relax Cool Red

Relax Cool Red

Rött vin | ARTIKELNUMMER: 79449
75 cl | 59:-

Stor, fruktig och aromatisk doft med inslag av körsbär och hallon. Mjuk, fruktig och smak med inslag av körsbär, hallon och viol.

Relax Riesling, på den fräscha, klarblå flaskan introducerades på 90-talet i USA och gick på kort tid till att bli ett av de mest säljande vita vinerna. I dag säljs det imponerande 12 miljoner flaskor Relax Riesling per år i USA – det blir en flaska var tredje sekund! Även i Sverige har Relax Riesling vunnit många konsumenters hjärtan, och är ett av de bäst säljande tyska vinerna på flaska.
Det är nu dags för tillökning i Relax-familjen med Relax Cool Red – ett mjukt och fruktigt rödvin med aromer av körsbär, hallon och viol. Ett vin som med sin fruktiga stil passar utmärkt till pizza, pasta, sallader och andra lättare rätter. En frisk fläkt i dagens utbud av tunga och kraftiga rödviner!

Relax Cool Red är gjort på utvalda druvor från Rheinhessen, Tysklands största vindistrikt. I huvudsak är druvsorten dornfelder, men även spätburgunder ingår. Det varma klimatet i Rheinhessen kombinerat med de svala nätterna under slutet av druvornas mognad ger vinet dess fruktiga, friska och aromatiska stil. Vinet har jäst på ståltank under noggrann temperaturkontroll för maximal fruktighet.

Läs mer
Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab