Produkter

Taggar

Torr och söt med inslag av julkryddor, svartpeppar, gräddkola. Eftersmaken är är lång och har en tydlig kryddig ek.

I romvärlden råder rena vilda västindien. Det finns egentligen inga, eller i varje fall mycket få regler som omgärdar tillverkningen. Undantaget är Frankrike vars tradition med stränga vinlagar vinner laga kraft ända bort till Karibien där Martinique och Guadeloupe juridiskt sett är franska län.

Sailor Jerry är en rom som tagit ut svängarna rejält. Den är något så unikt som en traditionsbärare. När sjömännen förr lämnade kariben på sina långa riskfyllda seglatser hade de alltid rom i lasten, liksom frukter, kryddor och örter och andra eftertraktade handelsvaror. Rommen var ofta spritig och finklig och för att göra den mer drickbar experimenterade sjömännen med de kryddor och örter man hade ombord. Konsten att krydda rom har nästan fallit i glömska, om det inte vore för Sailor Jerry.

En dryckesupplevelse för alla romentusiaster som vill uppleva en traditionsrik stil. En rom som fungerar lika bra solitärt, tillsammans med coca cola eller i en kryddig, annorlunda “spiced mojito”.  Också en rom för gäster med attityd och smak för tung rockmusik.

PRODUKTINFORMATION.
ARTIKELNUMMER: 87747 | PRIS: 299:-
VOLYM: 70 cl | ALKOHOL: 40%
LAND: USA | PRODUCENT: Sailor Jerry Rum
PRODUKTBLAD: Ladda ner | PRESSBILD: Ladda ner

Sailor Jerry Rum

Mer om producenten

Sailor Jerrys rom är i samma anda. En kryddig, stark och kaxig upplevelse, baserad på gamla karibiska sjömansrecept. En Rom så långt från paraplydrinkar och läsk som det överhuvudtaget går att komma. En rom med massor av attityd och som smakar som rom gjorde förr, när männen var av stål och båtarna av trä. SAILORJERRY.COM

Se alla produkter från Sailor Jerry Rum

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab