Produkter

Taggar

Sauvignon Blanc Reserve by Paul Sapin är ett friskt och fräscht vin med härliga toner av krusbär, grapefrukt och aromer av svarta vinbärsblad, nässlor och fläder. Den rena, citrusfriska syran ger vinet en lång och fräsch eftersmak. Sauvignon Blanc Reserve by Paul Sapin passar utmärkt till de flesta fiskrätter (jättegott till ångad eller grillad lax!), getost, lättare sallader eller som en uppfriskande aperitif innan middagen.

Sauvignon Blanc Reserve by Paul Sapin levereras på PET-flaska – en riktigt klimatsmart förpackning! Med 30% lägre vikt jämfört med glasflaska kan man lasta mer vid transport, vilket betyder avsevärt mycket mindre energiåtgång och koldioxidutsläpp. Sedan är ju flaskan okrossbar också!

Paul Sapin är en av de klassiska franska vinproducenterna, grundat i södra Bourgogne 1869, samma år som Eiffeltornet invigdes. Paul Sapin har en tydlig miljöprofil, och är i dag den ledande producenten av vin på PET-flaska i Europa.

PRODUKTINFORMATION.
ARTIKELNUMMER: 79412 | PRIS: 78:-
VOLYM: 75 cl | ALKOHOL: 12,5%
LAND: Frankrike | PRODUCENT: Paul Sapin

Paul Sapin

Mer om producenten

Länge sålde familjen enbart sina viner till den franska marknaden. Paul Sapin odlar inte vin på egna vingårdar utan köper upp viner ifrån framförallt Frankrike, men även andra delar av världen, som de sedan buteljerar under egna etiketter. Paul Sapin förfogar över en av världens modernaste tappningsanläggningar, där man buteljerar cirka 38 miljoner flaskor vin årligen. En stor del av tappningen sker på PET-flaska. I...

Se alla produkter från Paul Sapin

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab