Förrätt

Chèvre et figues – getost och fikonmacka

Dela

En enkel och fantastiskt god liten smörgås som ni antingen kan servera som liten förrätt eller som tilltugg när gästerna kommer. Bara att anpassa storleken på den lilla mackan. Hoppas det smakar.

Ingredienser

  • Surdegsbröd
  • Olivolja
  • Getost
  • Fikon
  • Honung
  • Valnötter

Tillagning

  1. Baka eller köp ett gott surdegsbröd som är lite syrligt i smaken
  2. Skär och stek det i olivolja i varm panna
  3. Skär generöst med getost och lägg på
  4. Skär fikon i smala skivor och lägg ovanpå
  5. Ringla honung försiktigt över
  6. Grovhacka valnötter och strö över

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close