Produkter

Taggar

Inspiration:
Den italienska ikonen Campari gör ett månadslångt gästspel på Eataly Stockholm

Med start lördag 13 oktober tar Campari över balkongen på Eataly Stockholm och lanserar en Campari Red Bar där det serveras drinkar baserade på den rubinröda drycken under en månads tid. Baren har öppet onsdag till söndag, 17.00 till midnatt (söndagar till 22.00) och ändrar karaktär under veckans olika dagar med gästspel och överraskningar av olika slag.

Inget annat varumärke är så förknippat med det pulserande italienska bar- och citylivet som Campari. Den bitterljuva aperitifen älskas numera i över 190 länder där den skänker stil, klass och elegans till drinkar och aperitifer. Nu tar Campari plats på Eataly med en unik specialbyggd bar på balkongen i La Piazza, i hjärtat av lokalen.

  • Här kan du blicka ut över den fantastiska lokalen och göra en tidsresa från tidigt 1900-tal med en klassisk negroni till någon av våra nyskapade cocktails där vi låter Campari möta moderna smaker i nya spännande tappningar, säger Daniel Bengtsdahl, brand manager på Campari.

Tanken bakom Eataly är enkel. En plats med alla italienska delikatesser under ett och samma tak där du kan äta, handla och lära. Just lärandet är en viktig hörnsten i Eatalys filosofi och även det som gör det unikt som matmarknad. Under Camparis gästspel på Eataly erbjuds därför också kurser i drinkblandning i La Scuola för de som vill ta sitt kunnande vidare till nästa steg. Den 24 och 31 oktober kan den nyfikne lära sig mer om italienska cocktails i klasser ledda av Fredrik Löwenhamn, brand ambassador, Campari.

Se mer information på www.eataly.se/kurser

Inspiration

Mer inspiration

Nigab - Dryck - Malbec - druvan som höll på att falla i glömska

Malbec - druvan som höll på att falla i glömska

Malbec är en druva med en lite märklig historia. Myten säger att druvan för flera hundra år sedan introducerades i Frankrike av en ungrare vid namn Malbec. Druvan blev omåttligt populär och var faktiskt fram till andra halvan av 1800-talet den mest odlade druvan i Frankrike till dess att den ökända vinlusen slog ut närmare hälften av vinarealen. Idag hittas den bara i mindre omfattning i Loire (under namnet cot), i Bordeaux...

LÄS HELA INLÄGGET HÄR.

Nigab - Dryck - Sebastiens sodabröd med brynt Tullamore-smör

Sebastiens sodabröd med brynt Tullamore-smör

Sveriges egna brödmästare Sebastien Boudet gjort sin tolkning av det populära sodabrödet, med en annorlunda tvist för att få fram mer smak och karaktär. Ett klassiskt sodabröd bakas oftast på bakpulver, för att på så vis undvika den tidskrävande jäsningsprocessen. Sebastiens hemlighet däremot är just tid och tålamod - och en skvätt Tullamore DEW. - Att baka bröd måste få ta sin tid, det ska inte jäktas fram. Det...

LÄS HELA INLÄGGET HÄR.

Nigab

Welcome to Nigab

Our website contains information about alcoholic beverages and is intended for those who are 25 years or older.

By confirming your age you are also
approving this website using cookies.

Dela via

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.


Nigab