aperitif aperol drinks cocktails
Inspiration

Aperitif / Bitters

En aperitif är en smakstart på vilken middag eller festkväll som helst. Många aperitifdrinkar är världsberömda ikoner som italienska Campari och Cinzano och kanske allra främst Aperol Spritz som har blivit en succé över hela världen. Här bjuder vi på förslag på aperitifrecept. Fördrinkar som du enkelt blandar och imponerar på dina gäster. Från bitterljuva Negroni till sommarsöta Sangria.

negroni
Aperitif / Bitters

Negroni

Old PAl Drink recept campari nigab
Aperitif / Bitters

Old Pal

Americano drinkrecept - en klassisk camparidrink
Aperitif / Bitters

Americano

campari tonic
Aperitif / Bitters

Campari Tonic

Campari Boulevardier nigab
Aperitif / Bitters

Boulevardier

campari spritz drink
Aperitif / Bitters

Campari Spritz

campari negroni sbagliato nigab
Aperitif / Bitters

Negroni Sbagliato

aperol spritz
Aperitif / Bitters

Aperol Spritz

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close