Campari Boulevardier nigab
Aperitif / Bitters

Boulevardier

Dela

Betyg (07 röster)

Boulevardier är drinken för storstaden, sena kvällar och flanerande utmed boulevarder. Drinken skapades på 1920-talet i Paris av den amerikanske förläggaren och tidningsskaparen Erskine Gwynne vars tidning ”Boulevardier” sågs dagens ljus mellan 1927 och 1932. Boulevardier är liknade Negroni en klassisk Carmparidrink med tre starka ingredienser. Skillnaden är gin och bourbon. Medan Negroni är ren och fräsch så är Boulevardier fyllig och dunkel. Servera gärna med aperitivos eller en liten skål med chips eller jordnötter till.

Ingredienser

  • 1 del Campari
  • 1 del Bourbon
  • 1 del röd Vermouth

Tillagning

  1. Fyll ett glas med mycket is eller en riktigt stor isbit om du har
  2. Fyll på med de tre ingredienserna
  3. Rör runt drinken med en barsked för att blanda och mildra den lite
  4. Garnera med en bit apelsinskal

Kommentarer

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close