gin drinkar cocktails
Inspiration

Gindrinkar

Gin är en av världens mest omtyckta drinkingredienser. Gin har friska toner av enbär, citrus och kryddor som lyfter smakerna i mängder av drinkar. En välgjord GT är ett absolut måste för alla barer. Men gindrinkar är mycket mer än Gin & Tonic. Här hittar ni även andra inspirerande och omtyckta recept på enkla, goda drinkar med gin såsom Dry Martini och Tom Collins.

vesper martini glas
Drinkar

Vesper Martini

aviation drink cocktail
Drinkar

Aviation

hendrick's gin and tonic
Drinkar

Hendrick´s Gin och Tonic

long island iced tea drink
Drinkar

Long Island Iced Tea

French 75 är trots sin ålder en modern bubblande drink som de senaste åren får en återkomst på barer och hem. Den är fräsch och inbjudande. Lätt att blanda och serveras bäst i champagneglas.
Drinkar

French 75

negroni
Aperitif / Bitters

Negroni

Jägermeister Count Mast
Drinkar

Jägermeister Count Mast

MIDSUMMER SPRITZ
Drinkar

Midsummer Spritz

cucumber lemonade gin citron hendricks
Drinkar

Hendrick’s Cucumber Lemonade

bramble nigab drink
Drinkar

Bramble

dry martini drink nigab
Drinkar

Dry Martini

Last Word drink nigab
Drinkar

Last Word

Hendrick's gin
Drinkar

Pocket full of green

GARIBALDI SBAGLIATO
Drinkar

Garibaldi Sbagliato

white lady drinkrecept nigab
Drinkar

White Lady

Få inspiration i mailkorgen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips och inspiration på mat och dryckesnyheter. Klicka för de kategorier du är intresserad av.

Din information kommer att användas av AB Nigab för att ge dig nyheter och marknadsföringsinformation. Du kan när som helst utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering eller invändning genom att kontakta oss på info@nigab.se.

Du kan avbryta din prenumeration genom att klicka på länken i footern i alla e-postbrev du får från oss eller genom att kontakta oss på info@nigab.se. Vi ska behandla dina uppgifter med respekt. För mer information - se vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Close

Dela via

Close